Paternoster

Het kan best ingewikkeld zijn om uw beschikbare magazijnruimte goed te beheren. Bij FGN Magazijnsystemen zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van uw magazijnruimte, en hiermee valt veel tijd en dus geld te besparen. Een van de systemen die we leveren is de paternoster: hiermee zorgt u er voor dat uw artikelen naar u toe komen in plaats van andersom.

 

Gebruik

De paternoster staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Met een simpele druk op de knop kunt u uw artikelen op werkhoogte naar u toe laten komen. Met een paternoster creëert u veel extra voorraadruimte binnen iedere vierkante meter. Verder zijn paternosterkasten goed af te sluiten, en zijn ze multifunctioneel in te delen.

 

Ruimte in uw magazijn kost geld, en daarom vinden we het bij FGN Magazijnsystemen belangrijk dat iedere centimeter benut wordt.

 

Onze werkwijze

Als u interesse heeft in een paternoster kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Het is een zeer innovatief systeem dat u al snel tientallen vierkante meters oplevert. Naast paternosters kunt u bij ons nog veel meer magazijnsystemen kopen die u veel tijd en geld zullen opleveren.

 

Ieder magazijn is anders, en dat beseffen we ons maar al te goed. We denken altijd vanuit het oogpunt van onze klanten zodat we precies weten wat er nodig is om een bepaalde situatie op te lossen. Onze medewerkers zijn ervaren en beschikken over expertise op het gebied van magazijnindeling. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u verzekeren dat wij werk op maat leveren, met persoonlijke aandacht voor onze klanten en hun situaties.

 

Als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek staan wij hier voor open. We raden u aan om advies te vragen voordat u een aankoop doet, aangezien specifieke situaties ook specifieke oplossingen vereisen.

 

Heeft u interesse in een paternoster, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.