We kennen het allemaal denk ik wel, het leven bestaat uit ups en downs. De leuke momenten zijn natuurlijk super fijn en die koesteren we met alle liefde. Met veel plezier en vreugde wordt er op die leuke momenten terug gekeken. Maar het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Het leven kent ook diepe dalen en teleurstellingen. Juist die minder leuke momenten blijven ons vaak bij. Er wordt negatief op terug gekeken en blijven langer dan positieve gebeurtenissen in ons brein hangen. Het is zelfs zo dat men voor 1 negatieve ervaring 10 positieve ervaringen moet beleven voordat we de gebeurtenis een plekje kunnen geven. Er zijn ook gebeurtenissen die zo pijnlijk zijn dat ze je voor het leven getekend hebben. Psychologenpraktijk Amersfoort biedt hierbij een luisterend oog en kan je helpen om het glas weer half vol te gaan zien.

De eerste stap naar Psychologenpraktijk Amersfoort

Psychologenpraktijk Amersfoort heeft enorm veel ervaring op het gebied van veel diverse psychologische problemen. U kunt ten aller tijden een geheel kosteloos en vrijblijvend gesprek met Psychologenpraktijk Amersfoort aangaan. Tijdens dit gesprek wordt de werkwijze van Psychologenpraktijk Amersfoort besproken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook krijgt u de gelegenheid om iets over uw persoonlijke situatie te vertellen. Als u het prettig vind is het meenemen van een vertrouwenspersoon in de vorm van een partner, vriend of vriendin of de ouders toegestaan. Mocht Psychologenpraktijk Amersfoort het idee hebben dat uw hulpvraag te specifiek is voor de praktijd, dan kan u doorverwezen worden naar een van de collega-psychologen die beter bij u behoefte aansluiten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer informatie over de werkwijze van Psychologenpraktijk Amersfoort, schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op. Telefonisch kunnen we u ter woord staan. Waar nodig kunnen we u uitleggen wat de beoogde procedure is en hoe wij u kunnen helpen.