Heb je altijd al zo’n leuke Bob de Bouwer gereedschapsbak of gereedschapskist gewild? Dan is dit je kans! Hieronder staat in het kort beschreven wat voor een gereedschapsbak het eigenlijk is en waar de gereedschapsbak voornamelijk voor gebruikt wordt.

 

Gereedschapsbak

Een gereedschapsbak heeft een open bak, is voorzien van een handige draagbeugel en is heel compact in elkaar gezet. De gereedschapsbak wordt in de volksmond ook wel pluggenbox, mobibox of toolbox genoemd. Een gereedschapsbak is gemaakt van stevig kunststof en wordt uitgevoerd in opvallende kleuren. Deze bak bestaat uit twee of drie vakken. Bij twee vakken zijn de compartimenten even groot. Bij een gereedschapsbak van drie vakken heeft de bak aan de ene zijde van het handvat een lang compartiment en aan de andere zijde twee kleinere vakken. Er zijn ook bakken met geïntegreerde schroevendraaierhouders of bitjes, waarmee je makkelijk diverse typen schroevendraaiers of kwasten kan dragen. Verder zijn de vakken van sommige bakken voorzien van praktische cm/inch schalen.

 

Waarvoor kan je een gereedschapsbak gebruiken?

Een gereedschapsbak wordt veelvuldig gebruikt op de bouwplaats, maar ook in huis en is geschikt voor elk professional en hobbyklusser. Denk aan het dragen en opbergen van gereedschappen, schoonmaakproducten, spuitbussen en dergelijken. Verder is een gereedschapsbak ook leuk om heel persoonlijk te maken. Je kunt al heel veel doen met leuke bedrukkingen, printjes, patronen, logo of alleen je naam.

 

Professional

Als je een gereedschapsbak aanschaft, bij winkels als de Gamma bijvoorbeeld, ben je een echte Bob de Bouwer. Je bent super goed voorbereid op het harde werken, je krijgt weer grip op het leven en je weet waar je staat. Je bent een echte professional en daar hoort een leuke gereedschapsbak zeker bij. Er bestaan zoveel gereedschapsbakken en je wil natuurlijk wel de origineelste, dus aan jou de uitdaging om er het beste van te maken wat je kunt.