Carwrap

Eigenlijk kan iedere auto-eigenaar wel een carwrap voor zijn auto gebruiken. Een carwrap is het aanbrengen van een beschermende folie over de huidige laklaag van uw auto. Deze beschermingsfolie dient naast bescherming tevens als personalisatie van uw auto. U kunt er ook voor kiezen om slechts bepaalde delen van uw auto in te laten wrappen, zoals bijvoorbeeld uw motorkap of de spiegels.

 

Als u op zoek bent naar een carwrap bent u bij Wrap-masters.nl aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn uitsluitend professionals die weten welke stappen er ondernomen moeten worden om carwrap op een goede manier aan te brengen. Als u uw auto wilt laten wrappen, dan bent u bij Wrap-masters aan het juiste adres!

 

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden omtrent carwrapping. We hebben verschillende uitvoeringen in huis, waaronder glans, metallic, matte en chrome. Als u geen gewenste wrap kunt vinden kunnen we ook custom prints voor u maken. U kunt uw fantasie dus de vrije loop laten gaan!

 

Hieronder een aantal voorbeelden van wraps die wij aanbieden:

 

  • Avery Supreme wrapping film brochure: klik hier & Avery supreme wrapping film product beschrijving: klik hier
  • 3M 1080 wrapping film brochure: klik hier & 3M 1080 wrapping film productbeschrijving: klik hier
  • 3M 1380 wrapping film brochure: klik hier & 3M 1380 wrapping film productbeschrijving:

Voordelen

Uw auto laten wrappen kent veel voordelen ten opzichte van andere beschermingsmiddelen. Het is een stuk goedkoper dan spuiten, en daarnaast kunt u uw auto gemakkelijk en snel van kleur laten veranderen.

 

Wrap-masters.nl

Bij Wrap-masters.nl maken we uitsluitend gebruik van A-merken zoals 3M en Avery Dennison. U bent bij ons verzekerd van vakwerk. Onze medewerkers hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen het vakgebied en leveren te allen tijde professioneel werk.

 

Heeft u interesse in carwrap, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.