Een leuk dagje weg is vaak moeilijk te verzinnen. Maar voor een gezellige dag hoef je niet veel geld kwijt te zijn. Zoek het niet te ver weg en ga bijvoorbeeld een dagje naar Delft. Delf is een gezellige stad, waar je kunt shoppen maar ook kunt genieten van de oude gebouwen met een grote geschiedenis. Wanneer je een dagje weg gaat, kan je dit natuurlijk niet beter afsluiten dan lekker samen ergens wat te gaan eten. Voor gezellig eten, zit u in Delft goed. In het oude centrum zijn vele gezellige pleintjes met terrassen en gezellige restaurants. Één van deze gezellige eettenten is wel Belgisch Bier Café Belvédère. Er zijn vele mogelijkheden voor lunchen Delft of dineren in Delft. Voor als u wilt Lunchen in Delft kunt u hieronder de verschillende mogelijkheden bekijken.

 

Lunchen Delft bij Belgisch Bier Café Belvédère

Belgisch Bier Café Belvédère is er voor iedereen. Zij hebben namelijk een uitgebreid assortiment als het gaat om lunchen in Delft. Belgisch Bier Café Belvédère heeft koude en warme broodjes, kroketten, croque’s, sanwiches, salades, soep en uitsmijters. Één van de specialiteiten van Belgisch Bier Café Belvédère, die u zeker geproefd moet hebben wanneer u gaat lunchen in Delft, is wel het warme broodje Hamburger du Chef. Op de website kunt u de volledige lunchkaart bekijken en staat er precies hoe het lunchen in Delft wordt vormgegeven. Van tevoren weten wat er allemaal op uw broodje zit en hoe deze bereid wordt is natuurlijk wel fijn.

 

Reserveren voor lunchen in Delft

Belgisch Bier Café Belvédère staat natuurlijk ook bekend om zijn speciaal bieren, wat u kunt opmaken uit de naam. Bij Belgisch Bier Café Belvédère kunt u lunchen in Delft voor een betaalbare prijs. Daarnaast heeft u uitzicht over de Burgwal met de Maria van Jessekerk. Onder het lunchen in Delft genieten van de mooie oude stad en teruggaan naar de 15e eeuw, dat moet u toch eens gedaan hebben? Reserveer makkelijk en snel het lunchen Delft op de website.