Super! Geweldig! Onvergetelijk! Dat zijn de reacties van de mensen die bij Partyschip Rotterdam een door ons georganiseerd feestje of evenement hebben gehad. Bij Partyschip Rotterdam ben je zeker van een unieke locatie voor jouw feest of evenement! Geen enkel feest zal hetzelfde zijn. Dat komt door de verschillende vaarroutes, de verschillende locaties/opstapplaatsen en ons ruime aanbod aan boten!

Er zijn talloze mogelijkheden voor verschillende soorten evenementen die wij aanbieden, zoals:

  • Huwelijksfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Jubileums
  • Beurzen
  • Riviercruises
  • Verjaardagsfeesten

 

Ons aanbod.

Bij Partyschip Rotterdam zijn er zo’n 27 verschillende soorten boten. Er is er altijd wel één boot die geschikt is voor wat u in gedachten heeft. Als u een feest organiseert waar u ongeveer 500 mensen voor heeft uitgenodigd, dan zou de ‘Ameland’  een geschikte boot kunnen zijn. Voor een evenementen waar u ongeveer 250 mensen voor heeft uitgenodigd zou de ‘Smaragd 2’ geschikt kunnen zijn. U kunt altijd even een bezoekje brengen aan onze website of contact met ons opnemen over onze verschillende soorten boten, vaarroutes en opstapplaatsen! Partyschip Rotterdam heeft voor u altijd een passende varende locatie en wat betreft de catering: er is (bijna) alles mogelijk!

 

Een greep uit ons aanbod:

  • De Majesteit. (Dit is een uniek partyschip uit 1926, beschikt over een dansvloer, 3 salons en een mindervalidentoilet. Deze is geschikt voor 250 tot 500 personen met een minimale verhuurtijd van 5 uur.)
  • Elegant Lady. (Dit is een luxe hotelschip, die beschikt over een dansvloer, een zonnedak, een traplift en 2 salons. Beschikt ook over 64 luxe tweepersoonshutten met een ruime badkamer. Deze is geschikt voor 30 tot 128 personen, voor meerdaagse charters.)

 

Bij Partyschip Rotterdam hebben wij altijd een geschikte partyboot voor uw evenement of feest! Wij vinden uw wensen het belangrijkst en wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijk evenement of feest beleefd. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!