Rond deze tijden kan het weer erg verraderlijk zijn. Door de gladheid gebeuren er meer ongelukken. Autoschade is hierdoor soms niet te voorkomen. Wanneer u schade heeft gereden wilt u uiteraard dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Een deuk in het portier of kras op de bumper ziet er nu eenmaal niet uit. De Vos Autoschade zorgt ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit ziet.

Autoschade – Herstelwerkzaamheden

Schade aan uw voertuig is erg vervelend. Dit wilt u zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Er zijn duizenden verschillende schades, maar gelukkig ook duizenden manieren om de schade te herstellen. Er zijn diverse mogelijkheden:

SpotRepair

Met SpotRepair wordt slechts het beschadigde deel hersteld. Het is niet meer nodig om een heel autodeel over te spuiten. Op deze manier bespaart u veel geld. SpotRepair is mogelijk bij een schade tot maximaal 30 cm lang en 40 cm breed of een diameter van maximaal 4 cm. De schade wordt herstelt en uw auto ziet er weer als nieuw uit.

Industrieel spuiten

Bij grote lakbeschadiging is overspuiten de beste oplossing. Deuken kunnen eerst hersteld worden, eventueel geplamuurd en geschuurd. Vervolgens wordt alles ontvet en is de auto klaar voor het spuiten. Hierbij is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Op deze manier krijgt u het beste resultaat. De Vos Autoschade is ISO9001 gecertificeerd. Elk jaar wordt gecontroleerd of zij aan de strenge eisen voldoen.

Sterreparatie

Een ster in de vooruit is erg vervelend. Daarbij is dit erg gevaarlijk. Door de plotselinge temperatuurverschillen kan de ster uitscheuren tot een barst. Vaak zijn sterretjes nog te repareren. Bij een barst moet de gehele voorruit vervangen worden. Dit is veel meer werk.

Heeft u autoschade gereden en wilt u dit graag opgelost hebben? Bekijk de website voor meer informatie of neem contact op om de schade te laten herstellen.