Wij Nederlanders zijn een écht fietsland. En dat is iets om trots op te zijn. Nergens in de wereld wordt er zo veel gefietst als in ons kleine kikkerlandje. Veel mensen hebben hun eigen fiets en maken daar bijna dagelijks gebruik van. Maar toch heeft niet iedereen een eigen fiets. Voor sommige mensen kan de aanschaf van en nieuwe fiets een behoorlijke investering zijn. Gelukkig is het tegenwoordig ook mogelijk om een fiets te leasen. Een eigen fiets leasen maakt het makkelijker om je snel door de stad te verplaatsen of de kinderen zelfstandig naar school te laten rijden. Wacht daarom niet langer en lease vandaag nog je eigen gloednieuwe fiets.

Private lease of zakelijk leasen

Niet alleen is het eenvoudig en voordelig om privé een nieuwe fiets te leasen. Sinds kort is het ook voordelig om zakelijk een gloednieuwe fiets te leasen. Niet alleen is het erg voordelig voor de werknemer ook de werkgever beschikt over een hele hoop voordelen. Creëer bijvoorbeeld een gezonde vitale organisatie door het personeel te stimuleren om op de fiets naar kantoor te komen. Voor het personeel is het dan weer erg aantrekkelijk om geen dag meer in de file te moeten staan en kan de fiets voor al een tientje per dag worden geleased. Ook kan de fiets natuurlijk voor zowel privé als zakelijk gebruikt worden. Kortom, voor iedereen zitten er grote voordelen aan een fiets leasen.

Gemakkelijk een fiets leasen

Een fiets leasen kan in drie eenvoudige stappen worden verricht. Je kiest online jouw nieuwe droomfiets. Dan verwerken wij jouw aanvraag en de laatste stap is dat we een moment kiezen waarop de levering plaatsvindt. Eenvoudiger wordt het niet! Ook ben je vaak verzekerd tegen schade en of diefstal. Ideaal dus voor alle fietsliefhebbers!