Wanneer het op online wedden aankomt, is naast het juist voorspellen van de juiste uitslag, het kiezen van de beste bookmaker erg belangrijk. Welke partij is het meest betrouwbaar? Welke partij heeft de hoogste quoteringen en waar moet je allemaal op letten?

Dit zijn allemaal vragen die bij je op moeten komen, voordat je een bookmaker kiest. Om het jou zou gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij 5 tips genoteerd zodat jij de beste bookmaker kan kiezen.

Tip 1: Denk goed naar waar je op wilt inzetten

Voordat je een bookmaker kiest is het belangrijk om te weten waarop je wilt wedden. Wil je alleen op voetbalwedstrijden wedden? Of ook op darts en formule 1?

Elk wedkantoor heeft zijn eigen specialisatie en eigen aanbod. Bekijk dit aanbod van tevoren goed! Een fijne website waar je een overzicht kan vinden van de beste bookmakers is Voetbalwedden.eu.

Tip 2: Mobiele app vs. Mobiele website

Alle bookmakers hebben inmiddels een website die volledig is geoptimaliseerd voor de telefoon, maar niet alle bookmakers hebben een app. Het gokken op wedstrijden doe je voornamelijk via de telefoon. Onderweg je laptop erbij pakken is niet handig!

Bekijk daarom altijd de website en de mobiele app om te achterhalen of jij het allemaal fijn vindt werken.

Tip 3: De welkomstbonus

De welkomstbonus is vaak bij mensen de reden dat ze voor een bookmaker kiezen. Dat is niet altijd terecht! Een hoge welkomstbonus klinkt aantrekkelijk, maar met de verschillende voorwaarden dekken de bookmakers zich goed in. Zo kan het maar net zo zijn dat je de welkomstbonus pas krijgt na een aanzienlijke storting.

Tip 4: Makkelijk storten en uitbetalen

Wil je met PayPal betalen, met iDeal of met een creditcard? Ga dit altijd goed na en kijk of de bookmaker deze optie biedt. Niet elke bookmaker accepteert elke creditcard dus je moet goed nagaan of jouw creditcard wordt geaccepteerd.

Het uitbetalen is misschien nog wel belangrijk dan het storten. Elke bookmaker hanteert een eigen betalingstermijn en een eigen fee. Er zijn bookmakers waar de fee’s oplopen tot 15% en er zijn bookmakers waar je minimaal 300 euro moet laten uitbetalen. Kijk dus ook hier goed wat je fijn vindt en wat voor jou werkt.

Tip 5: Bekijk reviews

Als je door bovenstaande tips een selectie hebt gemaakt van een aantal bookmakers dan moet je nog maar één ding doen: de reviews bekijken. Ga na of de reviews echt zijn, of de bookmaker wel de service waarmaakt, hoe ze omgaan met klachten en wat mensen over de bookmaker zeggen. Je weet dan snel of het een goede bookmaker is of niet!