Verkoop van LEGO Ninjago

LEGO Ninjago kopen kan op verschillende manieren: bij een online webshop of gewoon in de winkel. LEGO Ninjago is een andere soort LEGO en de naam zegt het al: LEGO ninja’s. Waar de LEGO-figuren in de standaard de iconische gele poppetjes zijn, is dat bij LEGO Ninjago veranderd naar een ninja thema.

Onderdelen

Bij de normale LEGO heb je gebouwen, auto’s, boten, vliegtuigen en nog veel meer. Bij deze set is dat veel anders. Je hebt ninja zwaarden en ninja figuren. De meeste onderdelen die deel uit maken van de Ninjago set zijn universeel met de andere LEGO sets. Dit is natuurlijk de filosofie van LEGO (alles moet universeel zijn).  Echter heeft de set het “ninja” thema waardoor het anders is van de originele LEGO sets.

Verhaal

Wat anders is aan LEGO Ninjago, is dat deze lijn een verhaallijn heeft dat door de makers is bedacht. Hier is dan ook een serie van gemaakt. Zo hebben de verschillende figuren ook namen en verschillende personages.

Keuzes genoeg bij het aanschaffen van LEGO Ninjago

Als je deze set koopt, kan je uit veel lego pakketten kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld tempels aanschaffen in de oude Japanse stijl. Je kunt ook verschillende poppetjes kopen, sommige figuren hebben super krachten bijvoorbeeld dat ze kunnen rollen wat de set uniek maakt.

Eigen LEGO Ninjago wereld

Ook bestaat Ninjago uit kleine onderdelen die je aan kan schaffen om een hele wereld bij elkaar te maken bij jou thuis. Zo kan je bijvoorbeeld decoratie spullen kopen zoals een waterval of vulkanen. Zo kan je als je LEGO Ninjago kopen gaat een hele wereld maken met spullen die je van de sets hebt gekocht. De sets bevatten ook voertuigen die er snel uit zien en een naam hebben die erg te maken met ninja’s, zoals bijvoorbeeld “Katana”.