Plastic borden

Plastic borden bieden in veel verschillende situaties de perfecte oplossing. Ze zorgen ervoor dat je na afloop van je feest of etentje weinig op hoeft te ruimen en daarnaast heb je geen last van stapels vieze vaat. Dailystyle heeft een groot aanbod aan plastic borden in huis en naast plastic borden kun je bij ons nog veel meer feestartikelen kopen.

 

De voordelen

Plastic borden kennen ontzettend veel voordelen ten opzichte van normale borden. Zo zijn ze veel lichter dan normale borden waardoor ze gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen zijn. Ook besparen ze je enorm veel tijd omdat je je niet druk hoeft te maken om stapels vaat. Daarnaast scheelt het je erg veel tijd tijdens het opruimen; de plastic borden kunnen eenvoudig worden weggegooid. Deze borden kennen eigenlijk alleen maar voordelen en zijn ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen, picknicks of barbecues.

 

Wat hebben wij in huis?

Wij hebben veel verschillende plastic borden in ons assortiment, in alle soorten en maten. Onze borden van plastic zijn in vele kleuren te verkrijgen en daarnaast hebben we ook verschillende thema’s op voorraad. Voorbeelden van thema’s die wij aanbieden zijn Peppa Big, Hello Kitty, Dora, Finding Dory en Minions. Uitermate geschikt voor kinderfeestjes dus! Naast deze thema’s hebben we nog veel meer thema’s en kleuren in huis. Kijk voor ons complete aanbod in onze webshop!

 

Dailystyle

Bij Dailystyle kun je terecht voor allerlei soorten feestartikelen, van plastic borden tot bedankjes. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd en je kunt oplossingen vinden voor veel specifieke situaties. Naast onze webshop hebben wij ook vier fysieke winkels, waarvan drie in Amsterdam en een in Almere. Deze winkels zijn zeven dagen per week geopend en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

 

Heb je interesse in plastic borden? Kijk dan snel in onze webshop.