KLAAR VOOR DE ZOMER MET ROSEFIELD

Maak kennis met de prachtige collectie van Rosefield. Deze parels zijn geïnspireerd op de steden Amsterdam en New York. In de collectie is een mix van klassiek en modern terug te vinden. De collectie is zo uitgebreid dat er voor elke gelegenheid weer een nieuwe mogelijkheid is. Een echte wrist party is niet compleet zonder mooie armbandjes. Rosefield biedt ook een prachtige collectie aan armbandjes. Geïnspireerd op Amsterdam en New York.

MIX & MATCH

Wat Rosefield een exclusief merk maakt? De diverse mix & match mogelijkheden. Bij elke outfit kunt u een ander bandje dragen. Bij bijna elk horloge kan het bandje vervangen worden. Ga voor de City Bloom collectie en ervaar het ultieme lente / zomergevoel. Een klassieke look met een verrassende touch. De New-Vintage collectie zorgt door haar kleine afmetingen voor een elegante, vrouwelijke uitstraling. De September Issue bandjes zijn perfect voor de herfst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een chique uitstraling.

DOWNTOWN CHIC

Een collectie geïnspireerd op downton New York en de cool-girl look van Amsterdam. De collectie bestaat uit zeven unieke armbandjes. Al de armbandjes zijn verkrijgbaar in zilver, goud of roségoud. Een armbandje is een fijn accessoire die de look compleet maakt. In combinatie met een Rosefield horloge zijn de armbandjes erg stijlvol. Het armbandje is perfect als kleine toevoeging die de outfit compleet maakt. Rosefield heeft de afgelopen jaren wel laten zien dat zij de kunst van het combineren in de vingers hebben. In de collectie is dan ook rekening gehouden met het feit dat elk Rosefield meisje haar sieraden anders draagt en styled.

SHOP DE COLLECTIE

De collectie van Rosefield bestaat uit horloges en armbandjes. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud. Ga langs bij een Juwelier in Nunspeet de collectie en wordt verliefd! Ontdek the world of Rosefield!