In 2017 vliegen de gezonde trends je om de oren. Bij deze een overzichtje van de belangrijkste trends. Allereerst reserveren restaurants steeds vaker en meer groenten dan voorheen. Hierbij kan je ook denken aan verschillende smoothies met groenten of bijvoorbeeld groenten chips. Het wordt ook steeds populairder om voor 20% ongezond te eten, want er moet ook ruimte zijn voor cheatdagen, maar er moet voor 80% gezond gegeten worden daartegenover. Er wordt ook steeds meer gestimuleerd om minder vlees te eten, omdat dit niet gezond blijkt te zijn.

Wat ook steeds meer gegeten wordt is zeewier! Verder wordt het populairder om buiten te koken. Er wordt steeds meer groente gegrild of soep gekookt buiten. Er wordt ook steeds meer vers gekookt in plaats van uit een pakje of een zakje. Barista inhuren Utrecht wordt ook steeds populairder. Dit komt met name door de opkomende gezonde festivals en foodtruckfestivals in het algemeen. Wat verder populairder wordt is om buiten de deur te ontbijten. De ontbijt en lunch restaurants komen steeds meer op. Verder wordt het steeds populairder om veel te wandelen en dan vooral in mooie natuur.

Barista inhuren Utrecht
Om mee te doen met deze trends kan je op een festival een barista inhuren Utrecht. Wij maken dan lekkere en gezonde smoothies voor je met vers fruit en verse groentes. Wat verder populair wordt is de Airfryer. Steeds meer mensen bakken hun snacks in de airfryer en dit is natuurlijk een stuk gezonder dan in een frituurpan. Veel wordt er verse friet, het liefst zelfgemaakt, uit de airfryer gegeten. Ook blijkt dat steeds meer mensen lactose-intolerant zijn. Wat ook steeds populairder is, is om op social media te laten zien dat je bezig bent met afvallen. Dit doet men zodat ze zichzelf kunnen stimuleren. Wat ook steeds meer gebeurt is dat er steeds meer uit schalen gegeten wordt in plaats van uit borden. Maaltijdsalades worden vaak in supermooie schalen gereserveerd in restaurants. Verder worden er steeds meer pannenkoeken gemaakt die gezond zijn en deze worden bijvoorbeeld van speltmeel gemaakt. Als laatste wordt er minder drank gedronken.