Feestlocatie Zuid-Holland

Heeft u een feestje te vieren, maar heeft u nog geen geschikte feestlocatie Zuid-Holland weten te vinden? Stop dan maar met zoeken, u bent bij Gasterij Vergeer te Reeuwijk aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor zo’n beetje alle soorten feesten; in de loop der jaren hebben wij jubilea, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en nog veel meer soorten feesten mogen organiseren. Of uw budget nu hoog of laag is: we doen er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

 

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn bij Gasterij Vergeer groot. U heeft zelf te allen tijde de controle over uw eigen feest. Dit houdt in dat u zelf mag bepalen welk thema het heeft, wat voor soort feest u wilt houden, welk voedsel er wordt geserveerd en welke muziek er wordt gedraaid. Het is ten slotte úw feest!

 

Onze feestlocatie Zuid-Holland is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. U kunt bij ons terecht voor onder andere genieten van een buffet, geserveerde diners, walking diners en proeverijen. Aan mogelijkheden bij ons geen gebrek dus!

 

Onze werkwijze

Op de avond zelf nemen wij de controle van u over, zodat u optimaal kunt genieten. Wij nemen al uw taken uit handen en verzorgen uw feest tot in de puntjes. We zijn gespecialiseerd in alle soorten feesten, dus of u nu een dansavond met DJ wilt organiseren of juist een uitgebreid diner compleet met alle hapjes en drankjes: wij voeren het op een professionele manier uit!

 

Gasterij Vergeer

Gasterij Vergeer is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar ervaring heeft in het geven en organiseren van feesten. We hebben aangetoond van alle markten thuis te zijn en hebben al menig klant de avond van hun leven kunnen bezorgen. We bestaan uit meerdere onderdelen: de feestlocatie, het grillrestaurant en de Roadhouse bar.

 

Heeft u interesse, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.