Steeds vaker wordt er naast fastfood ook healthy snacks aangeboden op grote evenementen. Op festivals, concerten of andere activiteiten kwam je veelal hamburger, friet of andere tentjes tegen. Het was vaak niet mogelijk om ook voor gezondere varianten te kiezen. Tegenwoordig is er ook voor deze wens een aanbod. Er zijn ook verschillende foodtrucks met gezond eten en drankjes. Je kunt hierbij denken aan fruit, salades of bijvoorbeeld smoothies. Als je naast de standaard dranken op je festival een speciale twist wilt meegeven, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een smoothie bar. Bij deze bar worden er drankjes aangeboden die naast de boost vitaminen ook nog eens heerlijk smaken.

 

Aanbod smoothie bar

 

Er is veel mogelijk bij de smoothie bar. De drankjes worden vers bereid. Zeker om voldoende vitaminen te bewaren in het drankje is dit erg belangrijk. Er worden verschillende ingredi├źnten gebruikt bij het bereiden. Je kunt hierbij denken aan fruit, zuivel, sappen en kruiden. Ook worden er tegenwoordig steeds vaker smoothies bereid met groenten. Bij de smoothie bar kun je kiezen voor speciale recepten. We hebben bijvoorbeeld de Pineapple Passion smoothie. Deze wordt bereid met de volgende producten: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met passievrucht. Ook is de Spicy Mango een van de favorieten. Deze wordt gemaakt met Spaanse peper, mango puree, vanille en sprite. Het is voor de gasten natuurlijk ook mogelijk om zelf een smoothie samen te stellen. Zij kunnen dan zelf de producten kiezen die zij in de smoothie willen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een standaard aardbei sinaasappel smoothie kiezen.

 

Welke evenementen?

 

Een smoothie bar inhuren is mogelijk op veel verschillende evenementen. Het is altijd een waardige toevoeging omdat het je gasten verwent met een gezonder drankje. Van festivals tot beurzen en congressen. Zeker op een congres kan het vaak erg leuk zijn. De sfeer is hier wat serieuzer en de gasten kunnen dus wel een energie boost gebruiken.