Sport in Zutphen Zelfverdediging op de Summerschool

Plezierig sporten in de zomer? Zelfvertrouwen, Assertiviteit en Zelfverdediging aanleren? Dat kan !

Doe mee aan de intrigerende Bootcamp Summerschool Defense groepslessen in Zutphen. Zes zaterdagen achter elkaar is er een groepsles van sportinstructeur zelfverdediging en personal coach Douwe ter Horst.

Wat gaat u allemaal doen in de bootcamp summerschool lessen? U gaat lekker sporten, fysiek bezig zijn, werken aan de conditie, weerbaarheid en zelfverdediging leren en nog veel meer.

Hand en been technieken, met een veiliger gevoel over straat? Yes doe de Summerschool helemaal of stap wat later in. De lessen worden gegeven bij sportachool Perfect Body Fitness te Zutphen wat een van de betere sportscholen in de regio Zutphen is.

De lessen zijn geschikt voor dames en heren vanaf 16 jaar en sportervaring is niet vereist. De lessen bevatten technieken uit kungfu, jiu jitsu en krav maga. En alles is gebaseerd op realisme en het hier en nu. Dus u leer toepasbare applicaties op de Summerschool in Zutphen.

De sport groepsles van Zutphen is in de zomer natuurlijk de Summerschool. Douwe ter Horst is een ervaren sportinstructeur en een personal coach. Naast de fysieke lessen kan Douwe u ook coachen op het gebied van afvallen, personal training of andere vlakken.

Het hele idee is dat de deelnemers van de Summerschool centraal staan. De sport en bewegings activiteiten kunnen worden aangepast aan ieders niveau. Maar ook de groepsinstructie met betrekking tot zelfverdediging wordt op niveau van de deelnemer aangeboden.

Denkt u nou van ik vind dit geweldig en meld me meteen aan dan kunt u een email sturen naar:

info@perfectbodyfitness.nl 

Wil u eerst meer informatie over deze Summerschool dan kunt u gerust bellen naar 06-22410167 en dan worden uw vragen beantwoord

De leukste sportschool groepsles in Zutphen is in de zomer natuurlijk de Summerschool Bootcamp Selfdefense bij Perfect Body Fitness te Zutphen.