Een jacht huren bij een yachtcharter Friesland is een goede manier om de prachtige Friese provincie te ontdekken. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om binnen Nederland op vakantie te gaan, omdat ons kikkerlandje toch meer te bieden heeft dan ze in eerste instantie hadden gedacht. Voor een luxe vaarvakantie kan je informeren bij een yachtcharter Friesland. Dit zijn experts in de industrie en weten precies hoe ze je kunnen helpen.

Yachtcharter Friesland expert

Bij onze yachtcharter Friesland kan je terecht voor de verhuur van luxe jachten. De jachthaven is gelegen in Sneek. Vanaf hier kan je eenvoudig de Friese meren op om de rest van de provincie al varend te bezichtigen. Aangezien Friesland voor een groot gedeelte uit water bestaat is dit de perfecte manier om een mooie tocht te maken. Je kan vaak midden in een stad aanmeren, zodat je te voet je tocht kan hervatten om later weer terug te keren op de jacht.

De jachten zijn fantastisch ingericht en bevatten een woonkamer, slaapkamer(s), badkamer(s) en dergelijke. Daarom is het mogelijk om voor langere tijd te verblijven op de jachten. Zo hoef je niet los nog eens een hotel te boeken. Maak je geen zorgen over onze jachten. Het zijn stuk voor stuk luxe jachten die er uitstekend uitzien. Zowel van binnen als van buiten.

Contact opnemen over de yachtcharter Friesland

Als je vragen hebt over de yachtcharter Friesland dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Jachten kan je reserveren via de website. Hier kan je tevens ook de beschikbaarheid zien. Ook is het mogelijk om een jacht te bezichtigen voordat je over gaat op de daadwerkelijke reservering. Bel ons dan even zodat we een afspraak kunnen maken. Dan zorgen wij ervoor dat de jacht aanwezig is in de jachthaven.