Voor verschillende Herder onderdelen kunt u terecht in onze webshop. Wij leveren onderdelen voor een heel aantal verschillende machines. Zo leveren we aan grenadier machines. Dit is een heel belangrijk merk als het gaat om aandrijven en aansluiten van onderdelen. Ook hebben we onderdelen van Cavelier en Musketier. Dit zijn ook hele belangrijke merken voor veel machines. Ook leveren we onderdelen voor een vangrailmaaier. Dit zijn weer hele specifieke onderdelen maar wel erg noodzakelijk. Ook hebben we een klepmaaier KMD en een klepmaaier KMU. Maar naast deze hebben we ook een maaikorf in verschillende varianten.

 

Veiligheid en goed onderhoud

Het is belangrijk wanneer u machines koopt dat u veiligheid vooropstelt. Daarom raden we eigenlijk altijd onze herder onderdelen aan. Deze toonaangevende fabrikant van Herder onderdelen helpt u altijd op weg en zorgt dat uw machines veilig zijn. We hebben eigenlijk uitvoeringen van verschillende werkbreedtes. Ook kunnen we de producten op een serie maken en een product op maat voor u maken. Bij ons heeft u alles onder één dak. De machines zijn over het algemeen erg robuust en garanderen u slechts een klein aantal slijtdelen. We garanderen hiermee ook een hele hoge productie. U kunt kiezen wanneer er toch iets beschadigt is tussen een Herder of een Fermex toestel. Het voordeel van het kiezen tussen een van deze twee aanbieders is dat u simpelweg kunt kiezen uit onze voorraden. We hebben namelijk van beide aanbieders veel op voorraad.

 

Fruitteelt

Ons bedrijf is begonnen met het leveren van onderdelen voor machines voor de fruitteelt. Inmiddels leveren we voor verschillende machines. Zo leveren we dus ook verschillende Herder onderdelen en meer. Op onze website kunt u het totale aanbod aan onderdelen terugvinden. Daarin ziet u ook alle mogelijkheden wanneer we kijken naar de merken. Bezoek ons pand en ontdek ons hele assortiment.