Als u gaat varen, ga dan varen met Yachtcharter Friesland.  Friesland is rijk aan meren, kanalen, oude stadjes en mooie natuurgebieden. Bent u op zoek naar een verhuur voor boten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u bij ons besluit te komen varen, bevindt u zich binnen enkele minuten in het Friese merengebied. Bij ons kunt u terecht voor een luxe vaarvakantie met onze gloednieuwe luxe jachten. Hiervoor kunt u jachten huren met of zonder vaarbewijs. Naast een vaarvakantie, kunt u ook jachten huren voor een bepaalde periode. De jachten zijn voor langere en kortere periodes te huur. Op onze website kunt u het overzicht bekijken van de luxe motorjachten. Welke past het beste bij u?

Yachtcharter Friesland locaties

Yachtcharter Friesland | Ook is de watersport erg populair op de Friese meren, denk hierbij bijvoorbeeld aan de jetski of het waterskiën. De watersport zien we vooral terug op het Sneekermeer. Naast de drukte, kunt u ook genieten van de rust. Als u twee uren vaart, komt u in het prachtige natuurgebied de Princenhof. Hier kunt u gemakkelijk uw jacht afmeren aan een eiland en lekker ontspannen. Ook is het mogelijk om meer te verkennen van Friesland als u aan boord bent. Heeft u zin om even de benen te gebruiken? Dan kunt u varen van het centrum van Sneek naar het IJsselmeer. Dit is ongeveer anderhalf uur varen. Hier kunt u genieten van het gezellige havenstadje Lemmer. Hier bevinden zich diverse terrassen, restaurants, kroegen en winkels.

Voordelen

Kortom, bij het varen in Yachtcharter Friesland, kunt u genieten van de rust, stilte en de schoonheid van de natuur. Ontspan in de gezelligste havenstadjes en bezoek Sneek en Lemmer. Daarnaast bieden wij een ruime keuze uit de meest nieuwste en luxe jachten voor uw vaarvakantie. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.