Het komt regelmatig voor dat bedrijven meer afspraken buiten de deur gepland hebben staan dan dat er bedrijfsauto’s beschikbaar zijn. Het is dan ideaal als er een autoverhuurbedrijf is welke op korte termijn auto’s kan leveren. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven snel de weg weer op kunnen, want tijd is immers geld. Ons autoverhuurbedrijf staat voor hoogwaardige service en snelle afhandeling. In ons wagenpark beschikken wij over een groot scala aan auto’s, bedrijfsauto’s en zelfs vrachtwagens. Zo hebben wij altijd voor een ieder wat wils!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het op korte termijn huren van een auto of bedrijfswagen? Lees hieronder snel verder, ik vertel u graag meer over de mogelijkheden en welk autoverhuurbedrijf u het beste kan helpen!

Autoverhuurbedrijf

Ons autoverhuurbedrijf is gevestigd in Zoetermeer, door onze centrale ligging zijn wij gemakkelijk te bereiken. Afhankelijk van uw vraag en wensen doen wij een voorstel welke wagen het beste bij u past. Een autohuren kan al per dag deel tot meerdere weken. Er is altijd een passende oplossing voor u beschikbaar!

Van personenauto’s tot verhuiswagens

Zoals ik u al eerder vertelde hebben wij de gepaste oplossing voor elke situatie binnen ons autoverhuurbedrijf. Of u nu de weg op moet voor een zakelijke afspraak en dus voldoende heeft aan een personenauto of dat u meer geholpen bent met een bestelwagen om uw spullen in te kunnen vervoeren, wij denken graag met u mee. Naast wagens leveren wij ook extra accessoires, denk hierbij aan steekwagens en verhuisdekens. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het huren van een auto bij ons autoverhuurbedrijf of meer weten over het wagenpark? Neem gerust een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op voor al uw vragen!