In de scheepsvaart is het van groot belang om de conditie van je schip goed te onderhouden. Door onze service in class inspection kunnen wij uw schip onderwater voorzien van nieuwe beschermingen. De invloeden waaraan het schip wordt blootgesteld onderwater is zeer hoog en heeft enige verzorging nodig. De optimale conditie van je schip is het allerbelangrijkste en wij kunnen je daarmee helpen. Heb je interesse in onze dienst of zoek je meer informatie lees dan het artikel hieronder verder. Als je er al uit bent kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

 

Hoe ziet zo’n inspectie er uit?

Om onderwater een goed uitvoerende video of foto te maken hebben we de goedkeuring van diverse classificatiebureaus gekregen om schepen te voorzien van de class inspection. Alle punten die op de foto’s en video’s komen worden beoordeeld en in kaart gebracht. Zo maken wij een compleet rapport voor je schip. Samen met de experts zal er worden besproken wat er het meest geschikt is in de situatie om het schip weer tiptop in orde te krijgen. Tijdens de inspectie zal de class surveyor met de duiker een goed beeld geven van het onderwater gedeelte.

Het team

Ons team bestaat uit echte vakmannen en vrouwen die jarenlange ervaring hebben in het vak. Zij zorgen ervoor er dat je schip volledig in kaart wordt gebracht en dat alles in orde wordt gemaakt.  Met diverse certificaten en certificering op zak is ons team een echte specialist in het onderwater inspecteren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of wil je weten wat voor diensten we nog meer aanbieden? Kijk dan eens op onze website en mocht je er niet uitkomen zijn we ook telefonisch bereikbaar. Hopelijk zien we je snel en kunnen we je schip weer snel over water sturen.