Werken bij de beste slagers van Nederland, bij jou in de regio! Bij slagerij vacatures zijn er veel verschillende opties beschikbaar om te gaan werken. Je kan daarentegen in dit ambacht ook gemakkelijk voor verschillende opdrachtgevers werken en een zeer afwisselende baan hebben! Het slagersambacht is zeer geliefd in Nederland! De meesten van ons Nederlanders houden immers wel van een lekker stuk vlees op bord. Of dit nu thuis is of in de horeca, er is maar weinig dat dat te boven gaat. Daar kan jij aan bijdragen door op een van de vacatures te solliciteren!

Slagerij vacatures in de omgeving

Wat we vaak zien is dat er in de slagerswereld niet altijd vacatures openstaan voor een werkweek van 40 uur. Daarom is het ook mogelijk om je passie voor dit ambacht tot uiting te brengen bij diverse opdrachtgevers. Met zekerheid op een werkweek van minstens 30 tot 40 uur en een salaris conform CAO zit je zeker goed! Hierin zijn verschillende mogelijkheden te bespreken met daarbij een uitzicht op vast dienstverband.

Voorliefde voor het ambacht

Als slager heb je een voorliefde voor het slagersambacht, ongeacht of je nu een man of vrouw, jong of oud bent. Als slager ben je altijd welkom! Hierbij kun je jouw vaardigheden nog verder ontwikkelen en doorgroeien in je eigen expertise. Daarop aansluitend is er veel te leren in dit vakgebied. Denk hierbij aan de verschillende productiemethodes, producten en het innoveren binnen deze producten.

Uiteraard horen hierbij ook de verschillende werkwijzen waarin jij je thuis gaat voelen zoals de beste snijwijzes. Hierin ben je zeker van uitdagende en afwisselende baan bij de slagerij vacatures. Wij hebben jou en je gedreven inzet nodig in de slagerswereld. Wij zoeken iemand die de mouwen opstroopt en er volledig voor gaat in zijn of haar eigen ambacht. Solliciteer snel!