Een uitdagende en ook spannende escape room vinden doe je niet zo gemakkelijk. Gelukkig voor jou hebben wij wel zo’n kamer en is deze daarnaast ook nog eens uitermate goed te bereiken. Wij hebben namelijk dé escape room van omgeving Utrecht. Je kunt de kamer nu elke dag van de week komen spelen. Dit kan natuurlijk met vrienden, familie, collega’s of als verjaardagsfeestje. Wij raden het wel aan om niet met kinderen te komen onder de 10. Voor hen is het namelijk een te moeilijke kamer. De kamer gaat over een getrouwd stel, waarvan de man opeens verdwenen is. Het is dan ook aan jullie om te achterhalen wat er is gebeurd met hem. Je krijgt natuurlijk wel een beetje achtergrondinformatie om dit mysterie op te lossen.

Waarom in omgeving Utrecht?

The Postoffice is de meest genoemde escape room van omgeving Utrecht. Wij worden voornamelijk veel bezocht door bedrijven die bij ons hun bedrijfsuitje plannen. Door middel van onze escape room zal er namelijk veel gewerkt worden aan de teambuilding binnen de organisatie of binnen het vaste werkteam. De bedoeling is dat je binnen het tijdslimiet van een uur achterhaalt wat er met de man in kwestie is gebeurd en waar hij zich op dit moment bevindt. Je zal in deze tijd verschillende puzzels moeten oplossen, die goed te doen zijn wanneer je samenwerkt met elkaar.

 

Onze arrangementen

Niet alleen kun je bij ons de escape room omgeving Utrecht overwinnen, maar je kan ook heerlijk genieten van een lekker stukje vlees. Naast de escape room hebben wij een restaurant waar je a la carte kunt dineren, maar je kan ook gebruik maken van een van onze arrangementen. Denk hierbij aan het steengrill arrangement. Hiermee kan je gezellig en lekker eten met het koppel waarmee je komt. Denk er wel aan om dit van te voren te reserveren, zodat wij op tijd de tafel voor jullie klaar hebben.