Bowlen is een sport die niet erg populair is wanneer het gaat om prestatie. Veel van de bezoekers aan de bowlingbaan in Utrecht zijn hier voornamelijk omdat zij recreatief willen bowlen. Tegenwoordig zijn sporten al een stuk minder geworden in vergelijking met een aantal jaar geleden. Waar vroeger iedereen op een teamsport of iets dergelijks ging, gaan ze nu vaker naar een sportschool om hier te gaan fitnessen. De wereld veranderd continue en zo ook op het gebied van sport. Wij merken veel verschillen met vroeger. Zo bestaat ons bowlteam enkel nog uit 40 plussers en komen er ook niet snel jongeren naar een van onze openingsdagen. Wel komen zij regelmatig bowlen in onze bowlingbaan in Utrecht.

Late Night Magic bowlen

Wanneer de jongeren van tegenwoordig komen bowlen, vragen zij regelmatig of zij niet in de latere uurtjes van de avond mogen komen. Dit komt veel voor bij de jongeren tussen de 16 en 18 jaar. Zij kunnen vrijwel nooit binnekomen bij een kroeg of bar en zoeken dan ook een plaats waar zij wel terecht kunnen voor hun avondjes uit. Daarom hebben wij een evenement georganiseerd dat zich elke vrijdag en zaterdag afspeelt binnen onze muren. Wij houden dan het Late Night Magic bowlen. Dit is van 23:00 tot 01:00 en is voornamelijk bedoeld voor de jongeren die graag wat willen doen met vrienden zonder dat zij buiten op straat hoeven te hangen.

 

Wat houdt het in?

Tijdens het Late Night Magic bowlen kunnen de jongeren gedurende deze tijd komen bowlen bij onze bowlingbaan in Utrecht en genieten van een portie bitterballen voor een gunstige prijs per baan. Zo hoeven zij niet veel geld uit te geven met zijn alle voor een leuke avond. Tijdens de avond zal er ook een DJ zijn die de laatste hits speelt in combinatie met rook, beamers en partylampen. Alles is dus in huis voor een gezellige avond.