Een barista worden is nog niet zo makkelijk als dat je denkt. Je zal hiervoor toch echt trainingen of cursussen moeten volgen. Door middel van onze cursus barista kan je al binnen een paar uur een echte barista worden. Je zal in de cursus alle basistechnieken aangeleerd krijgen en ook kennis tot je beschikking krijgen voor het zetten van een professionele en ook voornamelijk lekkere bak koffie. We zullen je onder andere leren hoe je moet omgaan met een espressomachine en wat er allemaal mogelijk is hiermee. Wij verzorgen onze cursussen door middel van persoonlijk contact. Dit resulteert uiteindelijk in goed opgeleide barista’s die meteen het werkveld in kunnen.

 

Voor wie is de cursus bedoelt

De cursus barista is de perfecte cursus voor iedereen die zijn vaardigheden wilt verbeteren op het gebied van koffie zetten. Of je nu al werkzaam bent in deze branche of wanneer je gewoon een liefde hebt voor de overheerlijke koffies. Dit komt door middel van onze uitgebreide aanbod aan cursussen. We hebben namelijk niet maar een cursus, wij hebben een zestal cursussen die gevolgd kunnen worden. Al deze cursussen zijn van verschillende niveaus waarvoor je verschillende vaardigheden benodigd hebt. Zo heb je natuurlijk altijd een beginnerscursus, maar ook voor de ervaren mensen onder ons hebben wij een passende cursus. Mocht je nog twijfelen over de juiste cursus voor jou? Neem dan vooral contact op met ons.

 

Ontvang een erkend certificaat

Wanneer je bij ons een cursus barista volg en deze ook succesvol afrondt, zal je een erkend certificaat ontvangen waarop staat vermeld welke vaardigheden jij beheerst. Deze certificaten zijn dan ook internationaal erkend. Voor ondernemingen heeft dit veel toegevoegde waarde. Zo kunnen namelijk de gasten van jouw onderneming zien dat zij geserveerd worden door erkende barista’s en zullen zij hier wellicht ook waarde aan hangen. De cursus is tevens op locatie te volgen. Hiervoor dien je wel op tijd van te voren contact op te nemen.