Met RVS kisten op maat kan jij als vrachtwagenchauffeur goed beslagen ten ijs komen. Het biedt je de optimale ruimte om jouw spullen in op te bergen en zorgt er ook voor dat het netjes blijft. Vrij van weersinvloeden en droog opgeborgen. RVS kisten op maat zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er opbouwkisten en onderbouwkisten.

 

RVS onderbouwkisten

Op vrachtwagens is er over het algemeen geen ruimte voor opbouwkisten, mist deze achter de cabine geplaatst kunnen worden. Een uit zijn dan de onderbouwkisten. Deze worden geplaatst tussen de loze ruimte tussen verschillende assen in. Daar waar er ruimte tussen de wielen zit, worden de RVS kisten op maat gemonteerd en wordt de ruimte optimaal benut. Je kunt zelf kiezen tussen lades of vakken in de kisten. Ook kan je kiezen voor de manier van openen: wil je openslaande deuren of liever een klep? Voor jou zijn er dus altijd RVS kisten op maat die voldoen aan jouw wensen.

 

RVS opbouwkisten

De opbouwkisten zie je vaker op bakwagens. Deze worden geopend met een klep aan de bovenkant. Er zijn standaard uitgevoerde types, maar je kunt ook zelf jouw wensen naar voren brengen. De onderdelen waar je uit kunt kiezen voor RVS kisten op maat zijn:

  • Dikte: De dikte van het materiaal is afhankelijk van jouw wensen. Een combinatie van het materiaal en gewicht maakt dat jouw wensen uitvoerbaar zijn.
  • Diepte: 30 tot 80 centimeter diep
  • Lengte: 70 tot 210 centimeter lang
  • Hoogte: 30 tot 150 centimeter hoog
  • Opening: zijdeuren, klep of deksel behoren tot de mogelijkheden
  • Gewicht: een combinatie van materiaalgebruik en grootte bepalen het gewicht. Dit is uiteenlopend van 30 tot 221 kilogram. Hierbij wordt meegewogen wat de auto kan dragen aan lasten.
  • Sluiting: een T-slot, hangslot of cijferslot behoren tot de mogelijkheden
  • Materiaal: naast RVS kan je ook kiezen voor aluminium traanplaat

Wil jij graag RVS kisten op maat? Neem dan contact op met Gepro Box door te bellen naar 0182 769238 of mail jouw vragen en wensen naar info@geprobox.com.