Rijschool Den Haag

Bent u van plan rijlessen te gaan volgen en bent u nog op zoek naar een gekwalificeerde en professionele rijschool? Den Haag is the place to be: met Meerzicht & Van Maanen kunt u op een effectieve en efficiënte manier rijlessen volgen. Onze rijlessen worden verzorgd door ervaren instructeurs die weten wat er benodigd is om alles letterlijk in goede banen te leiden. U heeft bij ons de mogelijkheid om rijlessen te volgen in zowel schakelbakken als automaten. Aanmelden kan gemakkelijk via onze website!

 

Waarom Meerzicht & Van Maanen?

Meerzicht & Van Maanen is in allerlei opzichten onderscheidend ten opzichte van haar concurrentie. Als u voor onze rijschool kiest kunt u profiteren van veel verschillende voordelen; een van de grootste voordelen is de locatie van onze rijschool. Den Haag is slechts enkele minuten van onze rijschool verwijderd waardoor we u kunnen klaarstomen voor allerlei verkeerssituaties; zowel in drukke als rustige gebieden.

 

U kunt bij ons, uiteraard, het rijbewijs B behalen, maar ook het rijbewijs BE. Dit is slechts een voorbeeld van de grote veelzijdigheid van onze rijschool. Wij beschikken over veel Unique Selling Points die ons onderscheiden van onze concurrentie. Een goed voorbeeld van zo’n USP is ons eigen theoriecentrum: in dit centrum worden theorielessen verzorgd waardoor we u optimaal voor kunnen bereiden op uw theorie-examen. Ook beschikken we over een zeer geavanceerde rijsimulator waarin getraind kan worden op specifieke verkeerssituaties, zoals bijvoorbeeld complexe kruispunten of rotondes. Deze simulator is zeer efficiënt als het aankomt op bepaalde vaardigheden; deze manier van trainen werkt beter dan daadwerkelijke training achter het stuur en dit is een bewezen feit.

 

Over ons

Meerzicht & Van Maanen is gelegen in Zoetermeer en de snelweg ligt pal naast onze rijschool. Den Haag is de ideale locatie voor leerzame rijlessen, waardoor onze rijschool geniet van een zeer nuttige locatie. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op.