Paaltje geraakt of een portier tegen je auto aan gehad? Balen, het zijn van die onvoorziene kosten waar je juist niet op zat te wachten. Toch verstandig om er wat aan te laten doen, want een deuk kan verder gaan roesten, waarna je nog duurder uit zal zijn. Woon je in de regio Utrecht, dan zal je vast op zoek zijn naar een autoschade garage Utrecht. Daar zijn er vele van, maar een garage Utrecht die meedenkt in de kosten zou wel fijn zijn.

 

Autoschade garage Utrecht

Een autoschadeherstel garage in Utrecht die oog heeft voor jouw financiële situatie, is De Vos autoschadeherstel. Deze garage is gevestigd op het industrieterrein in Utrecht Overvecht en verzorgt al meer dan veertig jaar schadeherstel aan auto’s, brommers, motoren en overige voertuigen. Van polijsten tot uitdeuken en van sterreparaties tot spuitwerkzaamheden, het zijn de dagelijkse bezigheden van de monteurs in deze garage. Hun vakmanschap en professionaliteit mogen genoemd worden, want ze hebben echt oog voor jou als klant. Valt de deuk mee? Dan doen ze alleen uitdeuken en is overspuiten niet nodig. Ook zullen ze eerder kiezen voor het polijsten van krassen, dan voor het opnieuw spuiten. Hierbij vallen de kosten ook lager uit voor jou. Dit uiteraard altijd in overleg, zodat je achteraf niet voor een verrassing staat.

 

Herstel als jij wacht

Is er haast bij? Maak dan direct een afspraak, dan kan je zo snel mogelijk bij hen terecht. Terwijl je wacht en een kopje koffie dringt, herstellen de automonteurs de schade aan jouw auto. De meeste schades zijn gelukkig zo gepiept.

 

De Vos autoschade

Rij jij dus al een tijdje rond met een lelijke schade of heb je vandaag nog zo’n pechdag gehad. Geen zorgen, bij De Vos autoschade garage Utrecht kunnen ze jouw autoschade gemakkelijk, snel en voordelig weer verhelpen. Neem direct contact op om een afspraak te maken!