Groenvoorziening

Bij Areamasters zijn we gespecialiseerd op veel verschillende gebieden, en groenvoorziening valt hier ook onder. Op dit gebied kunnen wij vrijwel alles voor u doen: van aanleg tot en met onderhoud van volledige buitenruimtes bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Als we het over groenvoorziening hebben, hebben we het bij Areamasters over volledige verzorging. Dit wil zeggen dat we groen in een gebied aanbrengen en aanplanten. Denk bijvoorbeeld aan tuinen, bossen, parken, buitengebieden, attractieparken of natuurterreinen.

 

Werkzaamheden groenvoorziening

Tijdens groenvoorzieningen voeren we verschillende werkzaamheden uit. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn het aanbrengen van beplanting, boomverzorging, snoeien en maaien, bestrijding van onkruid, aanleggen van een of meerder gazons, bemesting, aanleggen van daktuinen en bladruimen. Dit is natuurlijk slechts een greep uit alle mogelijke werkzaamheden wie wij voor u uit kunnen voeren. Als u meer wilt weten kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Onze medewerkers zijn uitsluitend professionals die ervaring en expertise met zich meebrengen. Ze zijn gespecialiseerd in veel verschillende tuinier-werkzaamheden en weten welke stappen er ondernomen dienen te worden om tot een goed eindresultaat te komen. Ons team bestaat uit stratenmakers, grondwerkers, timmermannen en hoveniers. We zijn dus van alle markten thuis!

 

Over Areamasters

Bij Areamasters beschikken we over een aantal Unique Selling Points die ons onderscheiden van andere tuinier-experts. Ons grootste voordeel ten opzichte van anderen is de integrale aanpak die wij hanteren tijdens onze werkzaamheden. Wij laten geen centimeter onbenut en denken toekomstgericht, zodat uw tuin of terrein nog lang mee gaat.

 

Wij hebben uitsluitend professionals in dienst die zowel klantgericht als meedenkend zijn. We besteden veel persoonlijke aandacht aan onze klanten zodat we zo duidelijk mogelijk al uw wensen en ideeën in kaart kunnen brengen.

 

Heeft u interesse in onze groenvoorziening of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!