EHBO voor kinderen

Bij Hart voor BHV kunt u terecht voor allerlei EHBO cursussen. Een van deze cursussen is EHBO voor kinderen. Het belang van EHBO voor kinderen mag niet onderschat worden: ieder jaar belanden er nog steeds zo’n 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp. In d ogen van Hart voor BHV zijn er nog te weinig ouders die weten hoe ze eerste hulp moeten verlenen aan kinderen, en daarom kunt u bij ons een cursus EHBO voor kinderen volgen. Dankzij onze cursus zal u in staat zijn tijdens doodnormale ongelukjes het hoofd koel te houden en adequaat te kunnen handelen. Onze cursus EHBO voor kinderen kan levens redden!

 

Wat houdt onze cursus in?

Onze cursus EHBO voor kinderen is geschikt voor alle leeftijden vanaf 16 jaar. Als u wilt weten hoe u eerste hulp moet verlenen aan een kind is onze cursus het perfecte middel om dit te leren. De cursus is bedoeld voor ouders en gerelateerden, maar ook voor bijvoorbeeld gastouders en medewerkers van een kinderopvang of school.

 

Tijdens onze cursus zullen alle benodigde vaardigheden u worden bijgebracht die nodig zijn voor het succesvol uitoefenen van eerste hulp bij een kind. Voorbeelden van deze vaardigheden zijn reanimeren en het bedienen van een AED (defibrillator). Wanneer u onze cursus succesvol heeft doorlopen zal u een certificaat ontvangen dat een jaar lang geldig is.

 

Voorbeelden van onderdelen die aan bod komen tijdens de cursus zijn verslikking/verstikking, reanimeren, het bedienen van een AED, vergiftiging, verbranding, bloedingen, hersen- en/of hoofdletsel, snijwonden, kneuzingen, verstuikingen en ontwrichtingen.

 

U leest het al: na het doorlopen van onze cursus zal u in staat zijn op de juiste manier te handelen wanneer er iets gebeurt met een kind. Onze cursus wordt verzorgd door professionals die zowel praktijkervaring als kennis met zich meebrengen.

 

Heeft u interesse in onze cursus? Neem dan snel een kijkje op onze website!