Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Survival tocht door Nederland

Wat is nou lekkerder dan één met de natuur worden. Met je survival rugzak op lekker door de natuur lopen, om vervolgens aan het einde van de middag je kamp op te slaan. Zo beleef je een ultieme survival ervaring. Nadat je het kamp hebt ingericht is het tijd om vuur te gaan maken, want dit is één van de belangrijkste onderdelen tijdens een survival tocht.

Vuur maken doe je niet zo maar in de natuur. Eerst moet je goed droog hout vinden om een vuur mee te maken. Je kunt vuur maken met een simpele aansteker of lucifers, maar de echte fanatiekelingen gebruiken een firesteel om vuur te maken. Door middel van snelle strijkbewegingen van een metalen lipje op een metalen staafje maak je al snel vonken. Door dit dicht bij het droge hout te doen krijg je al snel rook en uiteindelijk vuur.

Heb je het vuur aan zorg er voor dat je telkens kleine houtjes op het vuur gooit en geen grote stukken hout. Met een survival bijl kan je de grote stukken hout klein hakken.

Nadat je het kampvuur hebt gemaakt kan je beginnen om je avond maal te bereiden. Met roosters of vuurschalen kan je jouw eten bereiden. Zorg ervoor dat je vuur altijd droog blijft staan. Ga je ’s avonds slapen in de natuur schrikt het in eerste instantie wilde dieren af en vaak smeult het hout de volgende morgen nog. Je hoeft dan niet meer in de weer met je magnesium stick, maar je hebt als snel vuur als je aan de gang gaat met nieuwe kleine houtjes.

Na het nuttige van het ontbijt moet je altijd het vuur doven, zodat er geen natuurbrand kan ontstaan en jij de volgende keer weer opnieuw kan genieten van een ultieme survial tocht door de prachtige Nederlandse natuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top