Iedere dag is toch een feestje als de koffie ’s ochtends al voor je klaar staat en het zonnescherm naar beneden is. Dit kan je allemaal doen vanuit je bed, hoe fijn is dat. Ook hoef je ’s avonds niet meer uit je bed omdat je vergeten bent het licht uit te doen. Met alle nieuwe ontwikkelingen komen er steeds meer elektronische apparaten bij in je huis. Logisch toch dat je weleens iets vergeet uit te doen. De home control, zo heet deze uitkomst. Alle apparaten bedienen met maar één afstandsbediening. De afstandsbediening is een touchpanel, Ipad of Iphone. Met je Iphone kun je dan ook gemakkelijk de apparaten bedienen wanneer je niet thuis bent. Alvast de verwarming aanzetten of het zonnescherm halverwege de dag naar beneden doen, het is allemaal mogelijk.

Een huishouden met home control

De home control is bedoeld om de hele woning te kunnen bedienen. Het gaat dan om licht, verwarming, beveiliging, audio/video en nog veel meer apparaten. Er zijn allerlei soorten, maar degene waar het in dit artikel over gaat is de control4. Deze home control is betaalbaar en eenvoudig te bedienen. In huis wordt een touchpanel, Ipad of Iphone geplaatst waarop de apparaten te bedienen zijn. Ook kunt u met iedere smartphone of tablet inloggen in de home control zodat je ook buitenshuis de apparaten kan bedienen. Gemakkelijk aan deze home control is dat je alle apparaten tegelijk in- en uit kunt schakelen met maar één druk op de knop. Dit is handig voor het slapen gaan en scheelt in stroomkosten en energiekosten.

 

Home control van Nederend BV

Nederend BV zorgt voor complete installaties en is altijd bereid je te helpen. Lijkt de home control je wat of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op of kijk voor een voorbeeld en meer informatie op de website.