Trouwen Krimpenerwaard

U kunt bij Het Koetshuis allerlei soorten feesten en partijen organiseren. Denk aan verjaardagen en jubilea, en we kunnen ook cateren op locatie. Er is echter nóg een speciale gelegenheid die u bij ons kunt vieren: wij zijn door de gemeente Krimpenerwaard aangewezen als officiële trouwlocatie!

 

Het Koetshuis is een fantastische locatie om te trouwen. Krimpenerwaard is een van de mooiste gebieden van het land en biedt de perfecte omstandigheden om in het huwelijksbootje te stappen. Wij hebben alle benodigde ingrediënten in huis om uw dag onvergetelijk te maken.

 

Uw perfecte dag begint op onze veertien meter lange rode loper die de bruid en de bruidegom naar de huwelijkszetel begeleidt. Eenmaal daar zal de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk voltrekken. Het ‘ja-woord’ wordt gegeven, de taart wordt aangesneden en daarna kan het feest beginnen. Stelt u zich eens voor hoe fantastisch het zou zijn om dit alles mee te maken op onze trouwlocatie midden in de polder!

 

Wat hebben wij in huis?

In Het Koetshuis heeft u de keuze tussen twee verschillende zalen: de Ruiterzaal, welke plaats biedt aan 40 tot 225 personen, en de Koetsierskamer, welke geschikt is voor groepen van 10 tot 85. Beide zalen hebben hun eigen voordelen en eigenschappen. Als u hier meer over wilt weten kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen.

 

Trouwen Krimpenerwaard: een dag om nooit meer te vergeten

Het Koesthuis is ideaal gelegen, want we liggen precies tussen Gouda, Utrecht en Rotterdam in. We zijn dus goed bereikbaar voor iedereen. Veel mensen zien Het Koetshuis als ideale plek om te trouwen. Krimpenerwaard is een karakteristieke omgeving met typisch Nederlandse kenmerken. Wij heten u graag welkom bij onze trouwlocatie!

 

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.