Je eigen woning inrichten naar je eigen smaak. Het is vaak een heel karwei, maar wie het leuk vindt om alles te decoreren en weer eens wat leuke, nieuwe spulletjes in zijn huis te zetten, houdt zijn huis helemaal up to date. Houd je van veel licht in huis of ben je meer van de warme en donkere kleuren? Het is allemaal heel persoonlijk, maar er zijn genoeg websites en tijdschriften die jou een handje kunnen helpen om jouw interieur te stijlen. Wooninrichting is super trend gevoelig. Blijf jij een beetje bij met de laatste woontrends? In 2017 zien we namelijk overal en in veel verschillende toepassingen de serveerplanken terug in huis.

 

Design vs. hulpmiddel

Serveerplanken kan je op veel verschillende manieren in jouw huis toepassen. De een zal het vooral gebruiken als mooi detail in de keuken. Je kan hier wat mooie potjes bij zetten en het hout terug laten komen in bijvoorbeeld de houten lepels die op het aanrecht staan. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling, wat we dit jaar wel meer zien in trendkeukens. Een lichte kleur gecombineerd met natuurlijke tinten doet het natuurlijk altijd goed. Toch hoef je die serveerplanken echt niet alleen in een hoekje te laten staan. Een keuken moet natuurlijk ook gewoon multifunctioneel worden ingericht en alles wat er staat heeft een functie. Zo ook de serveerplanken. Het is echt niet gek meer om stukjes stokbrood te snijden op de houten plank en het vervolgens ook hieraf op te dienen. Je gasten op een verjaardag, feestje of heerlijk diner kunnen prima smullen van deze plank. Het is een mooi detail op tafel, super trendy en handig in gebruik!

 

Jongeneel Serveerplanken

Vind jij het ook leuk om je tafel of keuken op te leuken met hippe serveerplanken? Neem dan een kijkje op de website van Jongeneel Verpakkingen, en aanschouw het grote assortiment.