Je eerste auto, daar ben je super zuinig op. De eerste kras die je op je auto zal hebben, is ontzettend balen. Of wat steenslag op de weg, die putten in de lak veroorzaken, is ook geen pretje. En dan heb je nog vogelpoep, boomsappen of zuren van insecten die nare schades in je autolak kunnen veroorzaken. Dit soort kleine beschadigingen zullen hoe dan ook eens op gaan treden. Daar kan je eigenlijk niets aan doen. Mocht het een kleine beschadiging zijn, dan zou je het er nog snel uit kunnen poetsen. Toch zal je bij de wat diepere krassen en putten toch echt moeten toegeven aan het feit dat je auto een gebruiksvoorwerp is. Of toch niet? Nee, het hoeft niet, want je kan ook kiezen voor een transparante autolak bescherming. Wat dat precies is, lees je hier.

 

Transparante folie

Wil jij jouw volledige auto beschermen tegen krasjes en putten? Dat hoeft niet duur te zijn! Er is een hele betaalbare beschermingsfolie op de markt die goed zijn werk doet als autolak bescherming. Het werkt als volgt. De beschermingsfolie kan op maat besteld worden in ieder automerk en serie. Deze folie is speciaal ontworpen voor jouw autotype. Vervolgens worden alle delen van de auto beplakt met de beschermingsfolie, die XPEL Ultimate heet. Deze folie zal je auto vanaf dat moment perfect beschermen tegen steentjes, insect zuren, strooizout, gelekte olie, boomsappen, vogelpoep en magnesiumchloride. Zo hoef je nooit meer bang te zijn waar jij je auto parkeert of als je per ongeluk met je sleutelbos tegen de deur aankomt. De autolak bescherming doet perfect zijn werk.

Wrap masters

Het bestellen van XPEL Ultimate op maat en de beplakking van jouw auto, kan gedaan worden door wrap masters. Naast de transparante autolak bescherming bieden zij ook carwrapping. Dit is dé manier om jouw auto als reclameobject rond te laten rijden.