We zijn al ruim 20 jaar een Treasury specialist. Misschien weet u niet meteen wat dit is, maar onze klanten zijn voornamelijk kapitaalintensieve maatschappelijke organisaties. Voorbeelden van deze organisaties zijn woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, nutsbedrijven en decentrale delen van de overheid. Samen bouwen we met onze klanten aan een gezonde publieke sector. En met gezond bedoelen we vooral een financiële gezonde sector. We beschouwen onszelf als een onafhankelijke partij die er geen baat bij heeft als bepaalde transacties tot stand komen. Wij willen graag dat u op ons kunt bouwen en vertrouwen. Daarmee zijn we betrouwbaar en onafhankelijk. Integriteit is bij ons niet zomaar een woord wat lekker klinkt. Zo hebben we ook een vergunning op grond van de Wet Financieel Toezicht. En daarbij staan we onder streng toezicht. Dit klinkt heel streng en raar, maar in deze branche is dit blijkbaar nodig.

Treasury specialist zit is onze genen

 

We zien onszelf als een nieuwsgierige organisatie die hard werkt als uw betrouwbare Treasury specialist. Onze specialisten hebben niet alleen een financiële opleiding genoten, maar ook vaak een bedrijfskundige. Het voordeel hiervan is dat ze van beide aspecten de nodige kennis hebben. Onze methodes zijn goed doordacht en bij elk vraagstuk staan we even stil. Er zijn klanten die snel, grote stappen willen zetten. Wij zijn daar zelf geen voorstander van. Risico’s nemen is niet handig in dit vakgebied en daarmee werken we niet op de automatische piloot. U denkt misschien dat dit onzin is, maar niets is minder waar. Fouten zijn niet te permitteren op dit niveau.

Kritisch is belangrijk

Zoals we net al beschreven hebben, zijn fouten niet te permitteren bij de Treasury specialist. We stellen ons kritisch en proactief op. Op die manier krijgen we het beste resultaat in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Onze tarieven zijn transparant, dus kijk even op onze website wat het u gaat kosten.