Als jouw auto naar de garage moet, dan wil je dat het goed gerepareerd of onderhouden wordt. En als je de auto op komt halen, hoop je niet voor verrassingen te komen staan. Een rekening die ineens hoger blijkt te zijn of dat jouw auto toch nog een week moet blijven staan. Zulk soort praktijken, daar zit niemand op te wachten. Zo denkt Autoservice Nieuwenhuijsen garage Den Haag er ook over.

 

Garage kiezen

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse autobezitters kiest voor een garage in de buurt. Vrijwel iedereen blijft ook trouw aan zijn garage, en zal hooguit twee keer in zijn leven overstappen naar een andere garage. Dit is eigenlijk best wel vreemd, want er valt werkelijk wat te kiezen! Op het gebied van kwaliteit, service en betrouwbaarheid lopen de aanbieders behoorlijk uiteen. Wie overstapt naar Autoservice Nieuwenhuijsen garage Den Haag, zal niet teleurgesteld worden.

 

Service

De geboden service bij Autoservice Nieuwenhuijsen garage Den Haag is echt iets om over naar huis te schrijven. Voor de zakelijke rijders die niet zonder auto kunnen, is er een haal- en breng service. Voor particulieren is er zelfs de mogelijkheid van vervangend vervoer. ’s Ochtends breng je zelf je auto naar de garage, waar je een leenauto meekrijgt. Als je auto aan het eind van de dag opgehaald kan worden, wissel je de leenauto weer in voor je eigen op en top herstelde auto. Dat is wel zo prettig! Onverwachte kosten zal je hier niet meemaken, wat er ook aan je auto gedaan zal worden, dit wordt eerst met jou overlegd.

 

Autoservice Nieuwenhuijsen

Wie wil kiezen voor een hoogwaardig en betrouwbare garage Den Haag, kan zijn auto brengen bij Autoservice Nieuwenhuijsen. Goed geschoolde monteurs en onderhoud volgens het boekje, zo gaat het onderhoud en reparatie bij Autoservice Nieuwenhuijsen in zijn werk.