Ergernissen zijn er genoeg in het verkeer. Heb jij ook zo hekel aan die ene linksrijder? Of aan het smartphonegebruik van weggebruikers? Je bent niet de enige! We zitten te vaak met veel stress achter het stuur. Dit zorgt ervoor dat we ons niet meer op ons gemak voelen en dit heeft soms gevolgen voor de veiligheid. Hier een top 5 van meest voorkomende ergernissen in het verkeer.

#1 – Smartphonegebruik

Nederlanders storen zich het meest aan het smartphonegebruik van de weggebruikers. Dat is niet zo gek, want wanneer zag jij voor het laatst een auto slingeren omdat hij/zij op de smartphone bezig was? De kans is groot dat dat niet lang geleden is. Het is bovendien levensgevaarlijk.

#2 – Bumperklevers

Herken je het wel? Dat je de hele tijd het gevoel hebt dat je wordt opgejaagd door een automobilist achter je? Het is heel vervelend omdat je niet op je gemak achter het stuur zit. Het zorgt niet alleen voor irritaties, maar het is ook gevaarlijk. Veel ongelukken zijn het gevolg van bumperklevers.

#3 – Linksrijders

Linksrijders, iedereen kent ze wel. Automobilisten die onnodig lang op de linkerbaan rijden. En in sommige gevallen ook nog eens met een lage snelheid. Dit zorgt voor veel irritaties onder de weggebruikers in Nederland.

#4 – Automobilisten die afval uit het raam gooien

Een beter milieu begint bij jezelf. Maar niet iedereen heeft deze denkwijze. Afval wordt helaas (te) vaak uit het raam gegooid. Dit leidt vaak tot grote irritaties onder andere weggebruikers.

#5 – Snelheidsduivels

Dan zijn er ook nog de snelheidsduivels, die overal plankgas willen rijden. Deze komen vaak snel langs je auto gereden op plekken waar het hartstikke gevaarlijk is.

Lijk het je ook niet fijn om zonder ergernissen deel te nemen aan het verkeer? Dit is dé tip om deze ergernissen te vermijden. Met een privéchauffeur van Corée Chauffeursdiensten rijd je onbezorgd naar je werk of afspraak toe. het voordeel is dat je volledig uitgerust aankomt. Je kunt bijvoorbeeld op je gemak nog eventjes je presentatie voorbereiden. Bovendien is het comfortabel om zonder ergernissen te rijden!