Tissot; luxe horloges

Het luxueuze horlogemerk Tissot is in 1853 opgericht in Zwitserland door Charles-Felicien Tissot en zijn zoon Charles-Emile. Het horlogemerk staat bekend als luxueus merk met sportieve en klassieke horloges. Tezamen met Breitling, Omega, Oris en Longines behoort Tissot tot de klassieke 5 grootste Zwitserse horlogemerken.

Sinds de oprichting in 1853 streeft het horlogemerk een ambitie na om de horlogemarkt te veroveren met vooruitstrevende technieken. In het kader van die vooruitstrevende technieken kwam de Touch Collection van Tissot op de markt. De Touch Collection bestaat uit horloges met een touch-sensitive glas en heeft extra mogelijkheden als barometers, kompassen, altimeters en thermometers.

 

Verschillende collecties

Net als elk ander horlogemerk geeft ook Tissot verschillende collecties uit, zo heeft het onder andere de volgende collecties op de markt gebracht:

 

Touch Collection

De horloges uit, de net omschreven, Touch Collection zijn voorzien van door touchscreen bedienbare functies. Het touchscreen is verwerkt in het glas. Door op de kroon te drukken wordt het touchscreen geactiveerd. De verschillende modellen zijn uitgerust met diverse extra functies.

 

Heritage Collection

De horloges uit de Heritage Collection zijn horloges met een speciale betekenis uit het verleden en weer op de markt worden gebracht. Elk horloge uit de Heritage Collection hebben elk hun eigen verhaal en dat maakt het zeer speciale horloges.

 

T-Sport Collection

Zoals de naam van de collectie als zegt, zijn de horloges uit de T-Sport Collection zeer sportieve horloges die ook geschikt zijn voor gebruik in het water.

 

Juwelier van Willegen

Als Official Dealer van het Zwitserse horlogemerk Tissot vind je bij Juwelier van Willegen in Den Haag een ruim assortiment horloges van de verschillende collecties. Zo vind je bij Juwelier van Willegen horloges uit de volgende collecties:

  • Touch Collection.
  • T-Sport Collection.
  • T-Classic Collection.
  • T-Lady Collection.
  • Heritage Collection.

Neem snel een kijkje in de winkel of webshop van Juwelier van Willegen voor het gehele aanbod van Tissot horloges!