Tag Heuer Connected

Een van de populairste merken die we bij Juwelier van Willigen verkopen is Tag Heuer. Dit luxe Zwitserse horlogemerk is in 1860 opgericht door Edouard Heuer en heeft een toonaangevende rol gespeeld bij de ontwikkeling van de chronograaf. In anderhalve eeuw is het merk alleen maar blijven groeien, en ondertussen is Tag Heuer uitgegroeid tot een begrip op de markt.

 

Een van de nieuwste collecties van Tag Heuer is de Connected serie. Deze serie bestaat uit smartwatches die gemaakt zijn van onverwoestbaar titanium. Tag Heuer heeft deze horloges ontwikkeld in samenwerking met Google en Intel, en deze samenwerking heeft revolutionaire en hypermoderne horloges tot stand gebracht.

 

De Tag Heuer Connected horloges kennen veel voordelen ten opzichte van andere smartwatches. Het grootste voordeel is het lage gewicht en de hoge schokbestendigheid in vergelijking met stalen en gouden horloges.

 

Chique en smart in één

De Tag Heuer Connected horloges zijn hét voorbeeld van de perfecte combinatie tussen intelligente connectiviteit en Zwitserse precisie. Het materiaal en het design ogen stijlvol, en het interne systeem is zeer intelligent. De horloges beschikken over een Intel processor die die Bluetooth en WiFi ondersteunt, en deze processors hebben een geheugen van 4GB.

 

De horloges zijn gemakkelijk draadloos op te laden dankzij de lithium accu. Ook zijn ze eenvoudig te synchroniseren met met iedere smartphone die opereert op iOS en Android, waardoor de horloges van Tag Heuer Connected  zeer gebruiksvriendelijk zijn.

 

Er zijn intussen al veel apps beschikbaar voor de Connected serie, waaronder echte klassiekers als Google Maps en Google Translate.

 

Juwelier van Willigen

Wij zijn Official Dealer van Tag Heuer en daardoor hebben we een groot aanbod in huis. U kunt ons volledige assortiment gemakkelijk bekijken in onze webshop. Ook kunt u natuurlijk gezellig langskomen in onze winkel: ons personeel is deskundig en geeft u graag advies!