Altijd wanneer ik in de stad Delft ben, ga ik altijd naar dezelfde plekken toe. Zo ga ik onder andere altijd naar een vriendin toe die in deze stad woont. Ik kom niet erg vaak in de stad, maar vind het er altijd heerlijk. Zelf kom ik uit Groningen vandaan en is Delft en heus uitje waar ik me ieder jaar weer op verheug. Van te voren neem ik al contact op met mijn vriendin en zij regelt de rest. Ze zorgt ervoor dat we naar de leukste en toeristische plekken toe gaan om vervolgens neer te ploffen bij het meest schattige en leuke terras in Delft. We gaan ieder jaar weer naar hetzelfde terras en tegenwoordig herkennen ze ons hier zelfs. Dat noem ik nu klantvriendelijk!

Het terras in Delft

Wanneer wij aankomen bij dit heerlijke terras in Delft, bestellen wij als eerste vaak een biertje. Wij zijn beide niet echt bierdrinkers, maar hier kan je er niet omheen. En daarnaast zijn dit ongelooflijk lekkere bieren en erg zacht van smaak. Het is dan ook niet voor niets een biercafé. Naast dat zij bieren schenken, schenken zij voornamelijk Belgische bieren. Deze bieren worden elk jaar met passie en aandacht uitgezocht en alleen de beste worden aan de klanten getoond. Daarnaast wordt er per bier ook een gerecht voorgesteld. Wanneer je dan ook vragen hebt over een van de bieren, kan je altijd terecht bij een van de bier sommeliers. Zij kunnen je voorzien van alle kennis die je maar al te graag wilt weten.

Reserveren

Wanneer je net als ik ook graag bij dit café terecht wilt, kan je het beste toch even reserveren van te voren. Het zit er altijd snel vol en met een reservering ben je altijd zeker van je plaats. Reserveren kan zowel online als offline!