Uit eten gaan met een hele grote groep valt niet altijd mee. Allereerst begint het al bij het uitkiezen van een dag om te gaan. Daarna komt nog eens het probleem met het uitkiezen van een restaurant dat iedereen goed vindt. Maar ook is het bij alle restaurants nog niet eens altijd mogelijk. Je moet vaak al ver van te voren reserveren om met zijn alle kunnen eten. Gelukkig voor jou en je groep kan je tegenwoordig terecht bij ons voor een groepsdiner! Bij ons is van alles mogelijk. Van groepen van 15 personen tot en met 70 personen. Enkel moet je dit wel van te voren aangeven , zodat wij plaats kunnen vrijhouden voor jou en je gasten.

 

Het aanbod qua menu’s

Een groepsdiner is zoals je leest een hoop werk, maar wanneer je bij ons reserveert zullen wij het een heel stuk gemakkelijker maken voor je. Zo hebben jij en je gasten keuze  uit 3 verschillende menu’s. Voor elk menu betaal je een andere prijs, maar in alle menu’s zijn er allerlei lekkere gerechten te bestellen. En natuurlijk kan je ook kiezen uit al onze overheerlijke bieren. Wij zijn niet voor niets een biercafé met een expertise in Belgische bieren. Op de menukaart zal je ook bij elk gerecht het perfect passende bier erbij vinden. Wij raden het aan om het menu te volgen hiervoor, maar mocht je toch iets anders willen dan kan je ook altijd naar de mening vragen van een van de medewerkers.

 

Zowel online als telefonisch reserveren

Op zoek naar een locatie voor je groepsdiner? Reserveer dan gemakkelijk en snel bij ons op de website. Je kan hier meteen zien hoeveel plaats er nog vrij is. Mocht er geen enkele plaats open staan voor jouw gezelschap? Bel ons dan even, dan kijken wij meteen of er nog ruimte is.