Ben jij op zoek naar een nieuw café waar jij en je vrienden een onvergetelijke avond kunnen beleven? Lees dan vooral nog even verder. Ik zal je kennis laten maken met hét café van tegenwoordig en waar je ongetwijfeld een keer geweest moet zijn. Ze zitten gevestigd in Delft en zullen je kunnen voorzien van een geweldige avond. Maar niet alleen is het een café waar je terecht kan voor een avondje uit je kan er ook heen wanneer je een bedrijfsfeest of een ander soort feest wilt geven. Dit Biercafé is de perfecte locatie voor verschillende gelegenheden. Ze schenken hier volop bier en ook alleen de beste van de beste bieren. Daarnaast staan ze vooral bekend om hun Belgische bieren die zij schenken.

De bieren in het Biercafé

Het café is erg sfeervol ingericht. Zo is het voornamelijk gebouwd uit hout en heeft het ook een warme uitstraling, doordat het een echt bruin café vormt. In dit café vind je naast een warme uitstraling ook nog eens 43 verschillende biersoorten. Zo hebben ze er Jupiler, Leffe, Cuvee de Chateau en de Gouden Carolus Tripel. Maar hiernaast zijn er natuurlijk nog veel meer soorten die zij aanbieden. Bekijk het actuele aanbod van de verschillende bieren dan ook online. Hier vind je het enige echte biermenu. Natuurlijk vind je hier ook de menukaarten voor de lunch of diner. Waar overigens ook in staat aangegeven welke bieren het beste erbij passen.

 

Filmdiner

Wanneer je bij ons Biercafé komt eten kan je ook kiezen uit een van onze arrangementen. Zo hebben wij ook een Filmdiner! Hiermee krijg je gratis toegang tot een van de films die op dat moment draaien in de bioscoop. Wil je meer te weten komen over dit diner? Bekijk dan snel onze website. Wanneer je dat doet, kan je eigenlijk meteen ook maar gaan reserveren!