Wanneer u op zoek bent naar een leuk en sfeervol Biercafé, bent u bij ons aan het juiste adres. U bent bij ons aan het juiste adres voor een heerlijk avond genieten van de lekkerste biertjes. Zo is het bij ons altijd de perfecte gelegenheid. Ook voor een personeelsfeest kunt u bij ons terecht. Geniet van de lekkerste bieren op een prima locatie. Een speciaal biertje op zijn tijd is altijd heerlijk. Zo hebben we een hele boel verschillende biertjes op de tap beschikbaar. Zo hebben we een heerlijke Jupiler biertje of een La Chouffe. Dit zijn allemaal biertje afkomstig uit ons zuidelijke buurland. Een bier die ook vaak over het hoofd wordt gezien is die van Delerium Tremans. Dit is een bier die niet heel bekend is in Nederland, maar in België toch echt niet gemist kan worden.

Waarom naar dit Biercafé?

Er zijn verschillende redenen om naar ons Biercafé te komen. De eerst is omdat de entourage erg mooi is. Je stapt binnen in een donker café maar geniet van de lichte biertjes. In een donker café horen natuurlijk ook donkere biertjes, maar deze drinken vaak lekker weg op een koude winterdag. Maar waarom moet je nog meer een keer langskomen bij onze gelegenheid? Nou dat zullen we vertellen. We hebben namelijk verschrikkelijk veel soorten bieren die allemaal een ander verhaal hebben. Zo hebben we de Dikke Mathilde. Dit is een heel oud bier die graag gedronken wordt in west Europa.

Naast drinken ook lekker eten

Wilt u misschien ook een hapje komen eten in ons Biercafé? Dat kan natuurlijk ook. Niet echt uitgebreide maaltijden, maar we hebben wel lekker hamburger menu’s of lekker saté menu’s. Meer weten over ons aanbod? Dan moet u echt een keer langskomen. Vrienden, familie of collega’s? het is altijd gezellig in ons café.