Is het tijd voor het jaarlijkse teamuitje? Gewoon een avondje of halve dag gezellig met je team een leuke activiteit doen en na afloop gezellig wat eten en drinken. Kijk dan eens naar Escape room Maarssen. Deze escape room behoort tot één van de beste van Nederland dus je wilt hem absoluut niet missen. In dit artikel zal ik toelichten wat deze escape room  precies inhoudt en welke aanvullende opties er zijn.

Wat houdt de escape room in?

De Escape room Maarssen is een escape room in Maarssen. Bij deze escape room hoort het verhaal van Joop. Joop is een postbode en is ineens spoorloos verdwenen. Aan jullie team om uit te zoeken wat er precies met Joop gebeurt is en waar hij nu is. Om dit raadsel op te lossen moeten jullie verschillende puzzels oplossen. Hoe meer puzzels jullie oplossen hoe dichter jullie bij de ontrafeling van het raadsel komen. Maar er is maar een beperkte tijd. Lukt het jullie niet om binnen een uur het raadsel op te lossen? Dan hebben jullie gefaald en zullen jullie nooit weten wat er met Joop gebeurd is. Het bijzondere aan Escape room Maarssen is dat er eventueel ook een coach bij gehuurd kan worden. Deze coach observeert jullie tijden het uur en geeft na afloop tips over jullie samenwerking. Dit kan jullie natuurlijk helpen in jullie samenwerking tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Aanvullende arrangementen

Bij de escape room kun je na afloop ook eten. Dit is ideaal want je hoeft niet meer naar een andere locatie toe. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een steengrill of hot plate grill arrangement. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het arrangement aan te vullen met bowlen. Dit kan op dezelfde locatie want Escape room Maarssen heeft ook nog eens 16 verschillende bowlingbanen. Ik zeg, waar wacht je nog op!