Ben jij een echt vakantiedier? Je deed de afgelopen jaren niets liever dan elk jaar minimaal 1 keer op vakantie te gaan. Je hebt verre landen gezien, hoge bergen beklommen, gelopen over witte stranden en veel mensen leren kennen. De wereld heeft veel in zich. Zonde om dit aan je voorbij te laten gaan. Maar je hoeft helemaal niet ver te reizen om het naar je zin te hebben. Zeker als je een dagje ouder wordt kan het fijn zijn om vakantie dicht bij huis te vieren.

Nederland wordt een warm land

Ook in eigen land wordt het steeds warmer. De zomer van 2018 was de warmste ooit gemeten. Door de klimaatverandering krijgt Nederland steeds meer te maken met extreem weer. In de toekomst zullen er dus waarschijnlijk vaker hittegolven optreden. Voor het lekkere weer hoef je niet naar het buitenland dus.

Nederland heeft vele gezichten

Wil je dat Frans/Vlaamse vakantiegevoel ervaren? Ga dan naar Limburg of Noord-Brabant. Wil je een typical dutch vakantie zoals buitenlanders die naar Nederland gaan? Ga dan naar Volendam, Den Haag, Amsterdam of Giethoorn. Wil je meer weten over de indrukwekkende infrastructuur van Nederland? Ga dan eens de havens van Amsterdam en Rotterdam vergelijken. Er is nog zoveel te bekijken en te doen.

Vakantie in Nederland

In Nederland kun je kamperen, een hotelletje boeken, appartement huren of verblijven in een hostel. Vaak zijn binnenlandse goedkoper dan buitenlandse vakanties. De reiskosten liggen namelijk aanzienlijk lager.

Je eigen plekje in Nederland

Ben jij toe aan een eigen vakantieplekje? Dichtbij en toch even helemaal weg. Een vakantiechalet in Nederland biedt die mogelijkheid. Chaletbouw Wernsen bouwt recreatiewoningen, duurzame chalets en mobiele woningen. Voordeel van een chalet of recreatiewoning is dat je op vakantie kunt wanneer jij dat wilt. Niks geen geregel met zoeken of betalen van een vakantie.

Nederland trekt meer en meer toeristen

Vanuit onze buurlanden Duitsland en België gaan steeds meer mensen op vakantie naar ons land. Blijkbaar weten zij ons land goed te waarderen. Laten wij dat ook eens wat meer doen. Er valt zoveel moois te zien en te beleven in Nederland.