Goldwell

Ben je op zoek naar een kwalitatief en exclusief kappersmerk, dat precies die producten levert die jij nodig hebt om de mooiste kapsels te creëren? Dan is Goldwell zonder enige twijfel een goede keuze! Deze Duitse firma is niet voor niets één van de grootste leveranciers van voor kapperscosmetica: alle producten zijn ontwikkeld met aandacht voor de behoeften van de kapper en de consument. Zo wordt er rekening gehouden met kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid! Op Kapperskorting.com verkopen wij producten van dit exclusieve merk met flinke kortingen, zodat je optimaal van het grote aanbod kunt genieten.

 

Kleuringsproducten

Natuurlijk heeft Goldwell verschillende productlijnen met haarkeuringsproducten. Voor een permanente kleuring kies je voor de Topchic-lijn, die weer uit verschillende systemen bestaat: The Naturals, The Blondes, The Browns, The Reds, The Mix-shades, The Special Lifts en New Grey – allemaal met talloze mengbare nuances. Ook voor een demi-permanente kleuring is Goldwell een merk bij uitstek: de Colorance-lijn biedt je alle mogelijke kleuringen met de systemen  Express toning, Intensives, Lowlights, Max Reds, New Greys en de PH-Set. Deze lijn bevat ook ingrediënten die de haarstructuur van binnenuit verstevigen, om zo de kleur nog mooier uit te laten komen.

 

Styling en omvorming

Wil je een levendige krullenbos of juist een chique steil kapsel creëren? Dan zijn de omvormingsproducten van Goldwell je grootste vriend. Met topproducten als Evolution Neutralwave, Chi stijltang, Chi krultang,  System en Topform kan je creatie bijna niet mislukken. Ook de stylingsproducten helpen je een handje wanneer je het haar in de goede vorm wilt brengen: zo kun je het haar flexibel verstevigen met de beroemde Goldenspray haarlak, of je kleur beschermen met Conbel Care. De Stylesign-lijn biedt producten voor iedere look, of je nu een warrig effect of juist een glanzend, steil kapsel nastreeft.

 

Verzorgingsproducten

Natuurlijk begint een succesvolle coupe bij goede verzorging, en Goldwell produceert dan ook verschillende verzorgingslijnen. Zo kun je met ieder haartype bij dit merk terecht! Eén van de bekendste lijnen is Dualsenses, waarvan de producten een dubbele werking hebben, voor een snelle maar professionele verzorging. Ook verzorgende oliën zoals de Elixir Oil Treatment, shampoos, serums, maskers en verzorgingscrèmes zijn beschikbaar voor ieder haartype. Met deze producten kunt u ook thuis eenvoudig genieten van diepgaande en optimale haarverzorging!