Wie op zoek is naar nieuwe scheepsonderdelen voor zijn schip of boot is hier bij het juiste adres beland. Wij zijn een erkende en ervaren specialist op het gebied van scheepvaart en de onderhoud van schepen. Waar wij ons voornamelijk in specialiseren zijn de motoren die worden gebruikt om het schip aan te sturen. Buiten het feit dat we deze motoren onderhouden en fabriceren zijn we ook nog een erkend dealer en distributeur van het bekende merk Mitsubishi. Hier handelen wij in scheepsmotoren en onderdelen. Interesse in een nieuw onderdeel? Lees dan het artikel hieronder verder om meer te weten te komen over specifieke onderdelen.

Ook repareren

Naast dat wij scheepsonderdelen leveren op zakelijk niveau en een dealer zijn in bepaalde motoren hebben we nog een speciaal takenpakket dat onze de echte expert maakt op het gebied van scheepvaart. We kunnen namelijk ook onderdelen repareren. Oftewel zijn we eigenlijk tegelijkertijd een garage voor je schip. We hebben de kennis en experts in huis om jouw schip goed te laten controleren en als het ware een apk keuring er over heen te gooien maar dan voor het schip. Door onze ideale locatie kan je gemakkelijk je schip bij ons aanmeren en kunnen onze specialisten in alle rust jouw schip bestuderen.

 

Service & prijs

Uiteraard hangt de prijs af van het onderdeel dat je geïnstalleerd wilt hebben of gerepareerd wil hebben mar wij kunnen je verzekeren dat onze prijzen altijd het scherpst zullen zijn en in jouw geval het meest voordelig. Daarnaast bieden wij als extra service dat je ook onderdelen kan ruilen of inruilen tegen een bedrag. Ben je door dit artikel geïnteresseerd geraakt door ons aanbod en wil je kijken wat wij allemaal in huis hebben? Bekijk dan onze website en wie weet zien we elkaar snel om jouw schip is even te bekijken en waar nodig te repareren.