Vaak wordt er gedacht dat er lange wachttijden zijn voor het aanmeten van steunzolen. Bij Steunzolen Rotterdam plannen wij zo snel mogelijk na een doorverwijzing een afspraak in. Doordat we meerdere vestigingen hebben is er altijd een locatie bij u in de buurt. We snappen dat het lopen u op dit moment niet zo gemakkelijk af gaat en gewone inlegzooltjes zullen de klachten niet verhelpen. Ons orthopedisch maatwerk geeft u het juiste resultaat, zodat u weer met plezier kan wandelen. Steunzolen aanmeten is een proces welke door een orthopedisch schoenmaker wordt uitgevoerd. Uw voeten worden grondig onderzocht en zal zo veel mogelijk overlast wegnemen door de zolen aan te passen op uw persoonlijke drukpunten.

 

Aanmeten steunzolen Rotterdam

Het voordeel van het aanmeten van steunzolen is dat u niet direct nieuw schoeisel nodig heeft. Een steunzool kan ik ieder soort schoen geplaatst worden. Steunzolen zijn gemakkelijk bij te stellen zodra u merkt dat de werking weer afneemt. Problemen kunnen snel de kop in gedrukt worden. Alvorens de steunzolen aangemeten worden, worden uw voeten deskundig onderzocht, krijgt u een passend advies en levert de specialist steunzolen van hoge kwaliteit. Daarnaast biedt de orthopedisch schoenmaker hoogwaardige nazorg.

 

Proces aanmeten steunzolen

Nadat u een doorverwijzing heeft gekregen van de orthopeed mag u bij ons op afspraak komen voor het aanmeten van steunzolen Rotterdam. Het aanmeten van steunzolen is een verwonderlijk proces. Als één van de weinige in Nederland bieden wij het volgende aan: een scan met hoogwaardig 3D-apparatuur. Hierdoor brengen wij uw voet tot op de millimeter nauwkeurig in kaart, op basis hier van ontwerpen wij de steunzolen. Steunzolen helpen bij verschillende klachten als hielspoor en zwakke knieën.

 

Contact

Bezoek de website voor meer informatie over de mogelijkheden van steunzolen Rotterdam. Wilt u liever een afspraak maken? Bel gerust even op, wij helpen u graag verder!