BHV opleiding

Een bedrijfshulpverlener (BHV’er) is een must voor ieder bedrijf. Naast het feit dat het een wettelijke verplichting is om een officiële BHV’er in huis te hebben, is het ook gewoon een stukje veiligheid dat u te allen tijde in huis heeft. Want stelt u zich toch eens voor dat zich een noodsituatie aandient en er niemand aanwezig is die weet wat hij/zij moet doen! Een BHV’er zorgt ervoor dat deze noodsituaties op de juiste manier worden aangepakt waardoor de veiligheid van iedere werknemer gegarandeerd wordt.

 

Denk bij noodsituaties aan bijvoorbeeld reanimaties en ontruimingen. Onderwerpen die niet lichtjes aangepakt mogen worden. Het is belangrijk, en zelfs verplicht, om een officiële BHV’er in huis te hebben en daarom raden wij u sterk aan een BHV opleiding bij Hart voor BHV te gaan volgen!

 

Waarom een BHV opleiding?

Tijdens een BHV opleiding worden diverse onderwerpen behandeld die de veiligheid van uw bedrijf kunnen waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan het verlenen van Eerste Hulp, maar ook aan communiceren tijdens noodsituaties en het handelen tijdens een, al dan niet beginnende, brand. Ook ontruimingen worden doorgenomen aangezien ontruimen op de juiste manier moet verlopen om slachtoffers te voorkomen.

 

De BHV opleiding wordt verzorgd door professionals die veel ervaring in het vak hebben. Deze instructeurs weten wat er nodig is om adequaat te kunnen handelen tijdens noodsituaties en hierdoor zal u snel uw kennis en vaardigheden op dit gebied kunnen verbreden. Onze instructeurs hebben veel geduld en deskundigheid in huis waardoor ook beginners bij ons een BHV opleiding kunnen volgen!

 

Na het behalen van onze BHV opleiding zal u een certificaat ontvangen en mag u uzelf een officiële BHV’er noemen. Uw bedrijf is dankzij u te allen tijde veilig en kleinschalige noodsituaties zullen met uw hulp niet uit de hand lopen. U zal dankzij onze BHV opleiding levens kunnen redden!